duminică, 1 februarie 2015

Fotografia lunii ianuarie 2015




Anul acesta am rămas fără calendar. Am avut un calendar tare fain pe 2014, primit cadou de la cineva care mi-a făcut o mare surpiză. Calendarul a cuprins 12 dintre cele mai frumoase fotografii făcute de mine cu un an în urmă.
Pentru calendarul 2015 am vrut să selectez eu cele 12 fotografii, însă nu am reuşit nicicum să mă decid, şi uite aşa, am rămas fără... Ca să nu păţesc la fel şi la finele anului în curs, vă voi ruga pe voi, cititorii blogului, să mă ajutaţi să aleg în fiecare lună o fotografie care va apărea în calendarul de anul viitor, la luna respectivă.
Voi face o preselecţie dintre fotografiile realizate în fiecare lună, pe care le voi numerota şi le voi posta într-un articol pe blog, cu rugămintea să o votaţi pe cea care vă place cel mai mult.
Pentru luna ianuarie „oferta” de imagini nu este foarte bogată, frigul nu mi-a dat ocazia să pun prea des aparatul la lucru. Am avut o singură ieşire, o drumeţie în împrejurimile Reşiţei, din Doman până pe vârful Ponor, drumeţie despre care puteţi citi aici.
Cu convingerea că în lunile următoare vor fi mai multe fotografii dintre care să puteţi alege, iată-le pe cele din luna ianuarie:

1

2

3

4

5
 .

2 comentarii: